.

Mark Kruidenier & Wendy Bosch
 

 Dutch Amateur Championship Class Standard Dancers

Welkom op onze website

Welkom op onze website!

Wij hebben onze eerste try out gehad in juni 2012. Beiden waren we op zoek naar een danspartner om wedstrijden te gaan dansen. Wat begon met een keer gezellig dansen, heeft zich nu uitgewerkt tot een nieuwe partnership! Op dit moment zijn wij lekker aan het trainen om binnenkort weer op de wedstrijdvloer te gaan staan.

Wij zijn trots dat wij gesponsord worden door:
- Tiny's Creation, www.tinyscreation.nl
- Ballroomdemonstraties.nl, www.ballroomdemonstraties.nl


Wilt u meer informatie over ons, neem dan eens een kijkje op deze website
of neem contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Mark Kruidenier & Wendy Bosch

 

Trainer/ Coach

Trainer/ Coach: Wij trainen bij Jan Zwijsen.
Op jonge leeftijd speelde Jan voetbal bij Ruwaard. Al voor zijn tiende verjaardag kon Jan deelnemen aan de jeugd van voetbalclub Ajax.

Vanaf zijn elfde jaar verlegde hij zijn aandacht van het voetballen naar het zeilen. Tot zijn zestiende heeft hij gezeild en maakte hij deel uit van de Nederlandse selectie. In de Optimistklasse heeft Jan wateren over de gehele wereld mogen bezeilen. Met zeilen behaalde hij verschillende goede resultaten: tiende positie bij de Amerikaanse kampioenschappen, tweede positie bij de Engelse kampioenschappenen en vijfde positie bij de West-Europese kampioenschappen. Ook heeft hij een jaar in de Europe-klasse gezeild waarin hij Nederlands jeugdkampioen werd.

Nadat Jan gestopt was met zeilen heeft hij tot zijn achttiende jaar gewielrend. Vanaf zijn achttiende jaar draait alles om het dansen. In de periode tot 1995 heeft Jan samen met zijn zus Mirjam een groot aantal titels behaald in het dansen. Jan en Mirjam zijn wereldkampioen bij de amateurs 10-dans geworden in 1994. Een jaar later werden zij tweede bij de wereldkampioenschappen 10-dans. Jan en Mirjam zijn samen 8 maal Nederlands kampioen geweest bij de Latin en 10-dans kampioenschappen in zowel de amateur als de professional discipline. Ook hebben zij in de professional discipline de Nederlandse Kampioenschappen Classic showdance gewonnen.
Tevens kunnen zijn verschillende Europa-cups en Wereld-cups op hun naam schrijven. Vanaf 1995 houdt Jan zich bezig met het trainen van wedstrijddansers. Sinds enkele jaren geeft Jan tevens les aan de verschillende cursussen op het danscentrum. Hij is nu fulltime dansleraar en jurylid bij danswedstrijden op zowel nationaal als internationaal niveau.

 

Anthony van Egmond
Sinds de zomer 2013 hebben wij ook les van Anthony van Egmond.

Demonstratie of workshop boeken?

Op zoek naar een dans-demonstratie?

Wij geven ballroom demonstraties en dans-workshops!

Tevens zijn wij beschikbaar om uw afdansen te jureren, dit eventueel in combinatie
met een demonstratie of dansworkshop!
Neem contact met ons op via [email protected]  voor uw wensen en het kostenplaatje.


Wij staan ook ingeschreven bij
www.ballroomdemonstraties.nl!